Wetality Air maskine

Har du støv eller pollen allergi – måske astma eller KOL, så kan Wetality Air være en hjælp for dig.  

Så har du mon ikke selv behov for en luftrenser, så tænk om nogle i dit netværk måske har, nogle der bor i byområdet, nogle med astma, KOL, mv. 

Luftrenseren kan også være en fordel hos folk med nedsat immunforsvar, da den fjerner bakterier og virus fra luften – igen så gør den det ikke umuligt at få infektioner og god og effektiv rengøring er stadig vejen frem, men den kan være med til, at fjerne det der hænger i luften og dermed nedsætte risikoen for infektionerne.

Kig på nedenstående billeder og få lidt mere information omkring den – gå ind på www.wetality.com/thorsmor og læs mere om den…

Vi kan bl.a. alle reagere på pollen – som altså hænger i luften fra februar til september, så det er mange måneder man kan være generet.

Noget andet i luften vi kan reagere på er støv.

Når vi mennesker er allergisk overfor pollen og støv, så reagerer vi med løbende næse og øjne, kløe i næse og øjne, kløe i ganen og nogle kan opleve det så slemt at de endda får vejrtrækningsproblemer. 

Det kan være meget generende og kan endda give en dårlig nattesøvn da næsen og stopper til. 

Vores dyr kan også få pollen og støvallergi. De reagerer ved at huden klør og bliver rød, der kan opstå blædedannelse, fortykkelse af huden, øregangsbetændelse eller øget talg -og svedproduktion. 

Altsammen noget, som er til stor gene.

Vi kender det selv – allergi er bare IKKE sjovt. 

Med Wetality Air, kan vi rense luften for støv og pollen og dermed mindske symptomerne – lindrer.  

Og det gælder både for os mennesker og vores dyr – når partiklerne fjernes fra luften går de ikke i vores luftveje og slimhinder og vores kroppe/immunsforsvar reagerer derved ikke på det og vi generes ikke! 

En anden måde Wetality Air kan hjælpe hjemme hos dig – er hvis du eksvis har familiemedlemmer (ikke boende) eller venner, som lider af hunde eller katte allergi – her vil Wetality Air kunne hjælpe med de partikler der hænger i luften. Alt afhængig af, hvor slem allergien er, skal der selvfølgelig en god rengøring til, førend de “allergiske gæster” kommer, men ligemget hvor grundig man er med rengøringen, så vil man aldrig kunne få de sidste partikler, som hænger i luften – før nu! 

Så du vil også kunne gøre en forskel for dine gæster – og hvem vil ikke gerne det 😉 

Når nu vi er igang med at, fortælle om det gode ved Wetality Air så lad os ikke glemme astmatikerne og dem med KOL. Her vil en renere luft også kunne gøre en stor forskel – specielt hvis du bor i et meget trafikeret område – bl.a. i en storby. 

Ellers hvis der tændes op i brændeovnen – her tager luftrenseren også de skadelige partikler herfra.

Vi ser ikke de forurenende og skadelige partikler – men din krop mærker dem! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *