Kinesiologi v/Gitte Lykke Gregersen

.

På min stand vil du få mulighed for at snuse til og spørge ind til hvad kinesiologi er. Jeg inddrager sekvenser og del elementer fra en hel afbalancering, som du kan prøve på egen krop.
En kinesiologisk afbalancering er en meget blid behandlingsform, der er præget af ro og nærvær. Formålet er, i samarbejde mellem kinesiolog og klient, at styrke klientens egne helbredende kræfter og bringe balance tilbage, hvor der før var ubalance.

Jeg er Gitte Lykke Gregersen, jeg er 39 år og er uddannet Kinesiolog og pædagog. Jeg bor i Thorsted i Thy, sammen med Thomas og vores børn.

Jeg stiftede første gang bekendtskab med kinesiologi, for en del år siden, da jeg selv havde brug for, at finde min egen indre balance. Da jeg først oplevede på egen krop, hvilke muligheder kinesiologien indeholder, kunne jeg ikke slippe det igen. Det blev begyndelsen på en uddannelse og en helt ny retning i mit liv.

Min kinesiologi uddannelse har jeg hovedsageligt taget hos Kinesiologi-akademiet, hvor jeg var på mit første kursus i 2015. Under linket “Uddannelse” nederst på siden, kan du læse mere om de forskellige kurser jeg har taget

Ønsker du balance mellem krop, tanker og følelser? At blive bedre til at lytte til, hvad din krop fortæller dig?

Under en afbalancering, aktiveres kroppens egne selvhelbredende kræfter og naturlig sundhed understøttes.

https://www.gittelykkegregersen.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *