Annette Kjærhede

Spirituel healing og klarsyn v/Annette Kjærhede.

Jeg har base i Herning.

Jeg arbejder med healing, healingmassage, clairvoyance og afdøde kontakt

På min stand tilbyder jeg clairvoyance

Jeg læser dig på din livssituation her og nu og på dine personligekvaliteter.

En clairvoyance ved mig giver dig indsigter omkring dig selv og dine handlemuligheder.

Healing og healingmassage henvender sig til dig, som enten har nogle mentale eller fysiske udfordringer. hvorimod clairvoyance henvender sig til dig, der har brug for svar og at finde din vej videre i din udvikling. Afdøde kontakt kan du have glæde af, hvis du ønsker at komme i kontakt med en kær sjæl du har mistet.

Ofte kan du have glæde af flere sessioner eller at kombinere behandlingstyperne, som fx.  healing og clairvoyance.

Velkommen til mit univers

Healing og healingsmassage arbejder biodynamisk, hvilket betyder, at der bliver arbejdet på hele kroppen og åbnet op for de blokninger, der ligger til grund for dine udfordringer. Ved at fjerne disse blokeringer bliver din krop bedre i stand til at helbrede sig selv. Healing og healingmassage giver ro og velvære.
Clairvoyance er et øjebliksbillede af din situation her og nu. Du kan bruge clairvoyance til at få et overblik over dine udfordringer og giver dig svar og handlemuligheder. En clairvoyance giver dig indsigt og klarhed.
Afdøde kontakt kan fortælle dig, hvem af dine kære, der er omkring dig. Ved at få denne kontakt kan du få beskeder fra den afdøde og mulighed for at søge råd og vejledning. En afdøde kontakt giver ofte ro og healing.

Min mission er at hjælpe dig med at blive den bedste udgave af dig.

Ved en session hos mig er mit ønske at skabe et rum, hvori du kan få en klarhed og indsigt i dine egne evner og udfordringer. Ved at blive mere bevidst om dine indre processer kan du målrettet arbejde videre med din nuværende livssituation.

Uanset om du vælger healing, healingmassage, clairvoyance eller afdøde kontakt, så er sessionen fortrolig og etikken er i højsædet.

Jeg arbejder som clairvoyant medium og spirituel healer

Dette er udgangspunktet og fundamentet i mit virke. Min fornemmeste opgave er at hjælpe dig i dit arbejde med at blive din bedste udgave. Således du kan leve et liv i harmoni og udleve dit fulde potentiale. Bliv bevidst om hvad du tiltrækker og hvordan du kan manifestere dine ønsker

https://spirituelhealingogklarsyn.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *