Bodil Lildholdt Rytz

Healing gennem Musik
Bodil Lildholdt Rytz

Bliv klogere på hvad Musikkens Healende Kraft, gennem kanaliserede lydbilleder, kan gøre for hele dit velvære både krop, sind og sjæl! Du kan lytte til strofer fra mine 12 lydbilleder (Krops-musikhealing) der har fokus på kroppens systemer, bl.a. lymfe- , lunge- , kredsløbs -, fordøjelses – hormon- og nervesystemet; eller lytte til kanaliserede strofer fra Sindets lydbilleder med fokus på tanker og følelser. – Få mere at vide om sjælsmusik/personlig kanaliseret musik. Hvorledes din egen stemme (altid ved hånden) via toning kan forbedre og afbalancere krop og sind.
Mit navn er Bodil Lildholdt Rytz. Jeg er på sin vis “autodidakt” udi musikkens verden – men – har aner langt tilbage i fortiden hvilket betyder, at jeg i dette liv har kunnet videreudvikle et talent der gør, at jeg i dag er i stand til at improvisere og kanalisere frit på mit musikinstrument klaveret. Glæder mig til at møde dig!

www.sacredbodysound.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *