Klinik Krop og Fodpleje

Heidi Hansen,

Klinik Krop og Fodpleje er en lille nystartet RAB registreret klinik, hvor jeg både behandler problemer i bevægeapparatet i form af massage, samt fodbehandlinger, hvor jeg både kan lave alm. negle klip, hård hud osv. men også fjerne ligtorne, fodvorter, lave bøjle behandling samt ligge en flot lak. 

Jeg er en klinik, som gør alt for at klienten, altid får et skud positiv energi med her fra, og kan oplever at tage foden fra speederen i den travle hverdag. hos mig er du i trykke hænder, og min faglighed er bred, jeg er lige nu ved og afslutte en videre bygning,  af min massage uddannelse, med en del mere teoretisk massage, ud over den fysiurgiske massage uddannelse jeg tog i 2018.

I december 2020 blev jeg færdig uddannet lægeeksamineret klinisk fodplejer fra Innowell i Hjallerup.  

En ting jeg tit ser, er at mennesker glemmer sig selv i en alt for travl og stresset hverdag, så jeg siger tit, har du husket dig selv i dag?

For mig er mit arbejde en vigtig del, af jeg kan give et mennesker, det pusterum og behandling som kan hjælpe dem, med problemer i fødder eller bevæge apparatet, men også finde ind til den indre afslapning, og selvforkælelse.

www.krop-og-fodpleje.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *