Krops-og Gestaltterapeut Nina Vestergaard

Jeg hedder Nina Vestergaard og bor i Hurup Thy. Hvor jeg også har min klinik. Jeg er oprindelig uddannet butiksassistent og har arbejdet i en boghandel i 22 år. Men jeg har altid været interesseret i mennesker, og i det holistiske menneskesyn. At der bag ved symptomer og diagnoser ligger en årsag, der skal tages hånd om, i stedet for blot at symptombehandle.
Jeg giver på messen prøvebehandlinger i Totum Kropsterapi
Som Totum Kropsterapeut behandler jeg hele mennesket, og hjælper til med at skabe bro mellem krop og sind. Dette fordi de spændinger og heraf smerter, der ligger i kroppen er flettet sammen i et mønster, og dermed også kan skabe, eller have udspring i, en følelsesmæssig problematik.
Totum Kropsterapi er en kropslig behandling, der tager udgangspunkt i et holistisk menneskesyn. Og her frigøres spændinger både på det fysiske og psykiske plan. I behandlingen benyttes der forskellige massageteknikker, åndedrætsteknikker, akupunkturtryk, zonetryk, mobiliserende led frigørelse og eventuelt samtaleterapi. Dette har tilsammen en rigtig god indvirkning på kroppens selvhelbredende evne og er med til at skabe forbindelse mellem krop og sind.
Det er en pulserende massageform, hvor pulseringen sætter gang i lymfevæsken og derved booster immunsystemet. Samtidig ”vugger” den blide bevægelse nærmest kroppens spændinger op, og skaber også bevægelse i led, sener og muskler.
Ud fra disse bevægelser kan jeg som kropsterapeut observere de områder, der har dårlig bevægelse eller som er helt fastlåste. Dette fortæller en del om hvor ubalancerne ligger og dermed også hvilket fokus behandlingen skal have.
Ikke to behandlinger er ens.
Min tilgang til selve behandlingen afhænger af det helt unikke menneske, der ligger på briksen. Både fra person til person. Men især også ved hver enkelte person fra gang til gang. Der tages altid udgangspunkt i den helt specielle livssituation, der er med klienten på briksen på behandlingsdagen.
Totum Kropsterapi er effektiv mod:
• Stress – Angst – Depression
• Ledsmerter
• Søvnproblemer
• Fysiske skader
• Migræne og Spændingshovedpine
• Spændinger/Anspændthed
• Samt meget mere

Siden maj 2018, hvor jeg blev eksamineret krops- og gestaltterapeut (en 4½ årig uddannelse), har jeg haft egen klinik og er løbende uddannet til mindfulness instruktør og MBKT-terapeut, samt laver Access Bars behandlinger
Senest er jeg i 2021 uddannet Totum Kropsterapeut. En for mig hel unik behandlingsform, der udbygger og understøtter mine andre uddannelser.
Hos mig vil du opleve at blive mødt med ro, nærvær og rummelighed. Jeg har en hjertevarm nysgerrighed på det helt unikke menneske du er, så vi derved sammen kan finde ind til det besvær og de udfordringer der skal arbejdes med. Igennem arbejdet med de fysiske spændinger og blokeringer, og samtidig at have fokus på den livssituation du er og har været i, kan vi nu skabe bro mellem krop og sind.
Jeg bestræber mig på, at du altid føler dig set og mødt. Idet jeg selv er går hele vejen i alle mine uddannelser – dvs. går i terapi, får kropsterapi og mediterer, så kender jeg selv den modstand, og de udfordringer der helt naturligt kan dukker op undervejs. Jeg ved, at når du mødes åbent, kærligt og empatisk, så forsvinder modstanden og du styrkes og heles indefra, som jeg selv har oplevet det.
Jeg har i arbejdet med mennesker virkelig fundet det jeg brænder for. Jeg er sprunget på et tog, der aldrig stopper. Jeg er af den overbevisning, at det der gør mig til en terapeut/behandler, der har succes med at hjælpe andre er, at jeg løbende arbejder med mig selv og får behandlinger. Jeg kan ikke hjælpe mine klienter længere, end jeg selv er nået. Derfor vil jeg også løbende være under uddannelse, så jeg kan hjælpe og støtte dig bedst muligt i din proces.

https://terapiogmindfulnessithy.dk/

Facebook: @Mindfulterapithy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *