Stines Hus v/Stine Nielsen

Jeg hedder Stine Nielsen og er 54 år. Jeg har prøvet rigtig mange ting i mit liv og tage en del forskellige uddannelser, men det falder hele tiden tilbage til ’Hjælpe andre, med at få det liv de drømmer om’.

De senere år er jeg uddannet stress coach, livsdesign- og skygge coach samt Sundheds- og kostvejleder. Jeg arbejder med kvinder i alderen 45 til 60 år, som ønsker at få et liv med plads til dem selv, hvor deres selvværd er i top og de oplever en kraftig forbedret livskvalitet.
Det jeg konkret hjælper til er, at sige fra og forstå den respons det giver, at få jordforbindelse så du kommer fra hovedet ned i kroppen og lære dig selv at kende helt ned i mindste detalje, så du kender dine kerneværdier og din drøm for livet. Når først du kender dig selv, ved du også hvor du skal sætte ind, for netop at opnå din drøm og du vil få værktøjer til at gennemfører dette.

Jeg arbejder også som kranio sakral terapeut, og det er netop det at inddrage på krop, sind og sjæl, som betyder du oplever en kæmpe forvandling af dig selv. Dine smerter vil forsvinde, dit selvværd vil blive styrket og så vil du leve et sundt liv, lige efter din drøm.

Mine klienter siger ’uanset hvilket problem jeg kommer med, så har Stine altid en anden måde at se det på, som giver mig mulighed for at udvikle mig således, at det kun bliver til en udfordring. Stine har en fantastisk evne til altid at kunne se ting fra mange sider og så ved hun altid hvad jeg snakker om uanset hvad det drejer sig om’.

Der er ingen på mine forløb, eller til mine 1:1 coaching, der kommer med før vi har haft en snak – er vi et match, så bliver det en fantastisk rejse.

www.stineshus.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *