Lisbeth Strange Nørgaard

Aura-Soma er farvernes sprog. Farverne er sjælens spejl.

I Aura-Soma arbejder man med forståelsen af farverne, som værende naturens hurtigste kommunikation til underbevidstheden. I hver flaske er der budskaber og informationer, som kan øge forståelsen for dig selv, og hvad der rører sig i dit liv.

Kom og få en smagsprøve på farvernes sprog i en ”light-udgave”, en mulighed i selskab med de 118 smukke flasker, hvor vi leger lidt med flaskerne. Vælg en flaske og hør hvad den har at fortælle

Jeg hedder Lisbeth Strange Nørgaard og bor ved Vestervig i Thy. Jeg er clairvoyant, healer og Aura Soma farveterapeut og jeg har Klinik Englevingen. Jeg bor på et nedlagt landbrug i Randrup med skøn udsigt til hav og fjord sammen med min dejlige mand.

Jeg har altid følt der var mere mellem himmel og jord og har altid talt med engle og det har gjort, jeg har følt mig anderledes og udenfor. Det ændrede sig i 2004 da jeg på mit første clairvoyance kursus hos Poul Haaning, Skive. 2006 var jeg på et forløb Clairvoyant healer på Hridaya center (Svalgård) ved Jivananda Ole Mandrup. Igennem årerne har jeg tage flere workshop og kurser, for at dygtige gøre mig og det nyeste Aura-Soma farveterapi ved Susse Marianne Smede.

Jeg elsker at være talerør for Engle- og den Åndeligverden og bruge den uanset hvad jeg laver i min klinik, om det er clairvoyance, farverne, hypnose eller afdøde kontakt, også når jeg er ude og laver sjælsforløsning (husrenselse) er de med mig.

Jeg har altid oplevede engle og talt med dem – jeg ser dem, bruge dem tit at få en p-plads ellers hvis jeg tumler med noget i mit liv, for jeg ved de altid klar til at hjælpe mig eller os – vi skal bare bede dem om det.

Med en stor følelse af ydmyghed og meget taknemlighed, når jeg får lov at hjælpe et menneske, der er kørt fast og kan mærker støtten og hjælpen fra Engle- og Åndeverden på den mest gode kærlige og nogen gange sjove måde og dermed med at give den hjælp der er brug for. 

Det har givet mig større forståelse for noget af det jeg har oplevet og følt som barn og ung nemlig at der er meget mere mellem himmel og jord og at når vore kære går bort, er de alligevel ikke langt væk.

Jeg holder også foredrag eller oplæg: Min egen vej til at være clairvoyant, Tankens tyranni eller magi, Det indre barn, Skyggesider og Farvernes magi.

Hertil efterår starter jeg igen med workshop igen, og en meditationsgrupper se mere herom på på Facebook og Instagram

https://www.englevingen.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *