Kostvejledning og livsdesign

v/Anna Vestergaard

Hvordan mit liv har forandret sig efter jeg har taget ud som kostvejleder og livsdesign. Først vil jeg gerne fortælle lidt om kosten. Det er en kostplan med skønne almindelige råvarer. Jeg plejer at drikke en masse Pepsi Max men i dag drikker jeg det ikke. Kan mærke på min krop og mit humør at det bare ikke er godt. Får det træls i kroppen.

Livsdesign er også forandret mit liv.

Jeg har nogle drømme som er ved at gå i opfyldelse. Har nogle mål som jeg gerne vil nå. Men inden det har jeg en masse delmål. Små forandringer kan gøre en forskel. 

Måske vil man gå til yoga. Gå 3 km om dagen. Eller nyde et varmt karbad hver aften.

Jo mere i elsker jer selv, jo mere tiltrækker i de mennesker der elsker jer

kropsplejen-ved-anna.business.site/

Facebook  Kropsplejen-ved-Anna-Vestergaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *