Brit Bruun & Michelle

På min stand vil I opleve forskellige håndlavede kreationer. Alt lige fra unikke drømmefangere og knyttede nøgleringe til knyttede babygynger til de mindste. Mine materialer er nøje udvalgt, og jeg sætter en stor flid i at finde det helt rigtige garn, de helt rigtige perler og de smukkeste fjer, som er med til at skabe mine kreationer, der er lavet af kærlighed og stor passion for håndarbejdet.

Mine kreationer er unikke i den forstand, at ikke én kreation er ens. Der vil også være muligt at bestille customized løsninger af de produkter, man kan opleve på min stand. Alt kan bestilles efter design, størrelse og materiale af eget ønske.

Alle mine kreationer er håndlavede af mig, Brit. Det er min store passion og hobby at fordybe mig i knytning af alle slags. Inspirationen finder jeg fra naturen på vores landsted Bruunsgaarden i Midtjylland.

I sommers var det et stort ønske at gøre det muligt for alle at komme og opleve naturen og dyrene, hvorfor vi nu har åbnet op for flere overnatningsmuligheder i idylliske omgivelser

www.bruunsgaard.dk

Derudover afholder min datter flere forskellige workshops i løbet af sommeren og foråret,

Kom og hør min ældste datter Michelle fortælle meget mere om dette på messen og spar 10% på events og workshops.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *