Spirit of harmony v/Dorthe Lillevang

Jeg hedder Dorthe Lillevang, jeg har nogle uddannelser bag mig, så som croupier i Black Jack og amerikansk Roulette, en del af medicinstudiet og SOSU-assistent. Jeg arbejdede som SOSU-assistent i nogle år, og jeg nød at arbejde med mennesker. For godt syv år siden valgte jeg at blive netværksplejemor for mine to niecer, og det har givet mig en indsigt, men også noget tid til at fordybe mig i min personlige udvikling.

Da jeg var 25 år fortalte en mand mig, at når jeg en dag skulle hjælpe folk, var det ikke så meget en medicinsk behandling, som det at jeg lagde en hånd på ”patienten”, som hjalp vedkommende. Så i 2017 valgte jeg at uddanne mig til Energy Flow Healer og Angel Card Guide.

Siden da er der kommet flere kurser og uddannelser til for, at jeg kan hjælpe dig og andre, fx Klangmassør, NADA, Indisk fodmassage med Thai stik, Indisk chakra hovedmassage terapi, livsdesign og skyggecoach, Inner Child Healing Instructor, Hjertehealing mm.

Min største passion er at hjælpe andre

Jeg har hele mit liv hjulpet andre, coachet, guidet, vejledt og rådgivet dem, og jeg elsker det. Og derfor var der ikke nogen betænkningstid, da jeg blev spurgt, om jeg ville hjælpe mine to niecer.

Min livserfaring rummer en del, fx omsorgssvigt, psykisk og fysisk vold, voldtægt, mobning, utryghed og mine forældres skilsmisse. Jeg har mistet en del familiemedlemmer, min far forlod os, da jeg var 4 år, og vi havde ingen kontakt, han døde da jeg var 16 år, og dermed har jeg heller ikke haft kontakt til min fars familie. Siden da har jeg mistet andre grundet alderdom eller kræft, og derfor støtter jeg kræftens bekæmpelse. Men min største sorg kom, da vi mistede vores førstefødte søn for 11½ år siden, men det har også lært mig en del om mig selv og mine ressourcer, da vores yngste søn på 8 år havde brug for os. Min mand og jeg gav hinanden plads, vi rummer hinandens forskellighed, og vi har haft overskud til at have mine to niecer boende i 7½ år.

For enden af tunnelen er der altid lys, også selvom livet nogle gange får os til at tage et skridt frem og tre tilbage.

Livet er en dans på roser, da stilken er hård og fyldt med torne, som gør ondt, bladene som er hverdagsagtige, og de bløde og behagelige kronblade, som er livets eliksir, de gode og fantastiske oplevelser, som vi mindes med glæde.

Jeg er en glad og positiv kvinde, som har let til smil og latter, og i enhver situation kan finde noget positivt at sige. Jeg har for mange år siden valgt, at jeg ikke vil være offer, og jeg arbejder på at få andre ud af offerrollen. Jeg mener, at der er en læring i alle livets udfordringer, også selvom det er svært at føle i øjeblikket.

Vore tanker styrer vores følelser, vores følelser styrer vores handlinger, som skaber vores resultater.

Det vi sender ud, kommer vi tilbage, da lige tiltrækker lige.

Min skønne pavillon har jeg indrettet til klinik med briks, stole og bord, der er fyldt med krystaller og andre spirituelle værktøjer, som jeg bruger i mine behandlinger og samtaler.

Jeg nyder naturens ro og at observere dyrene, og når jeg sidder her i min pavillon ser jeg fugle, sommerfugle, bier mm.

Jeg bruger naturen til at skabe indre ro og mærke nuets kraft. Og naturen indgår i mine sessioner.

Jeg hjælper sorgramte forældre med at forstå og rumme hinandens forskellighed for at bevare gnisten i parforholdet.

Du kan følge mig på facebook:   https://www.facebook.com/spiritofharmony.Lillevang/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *