Potentialis v/Per Nielsen

Hypnose/hypnoterapi, coaching. Information og prøvebehandlinger.

Jeg er uddannet Master hypnoterapeut og NLP Master Practitioner fra Hypnoseskolen i Aarhus (2011-2013). Jeg er desuden Master i Conversational Hypnosis (Konverserende hypnose) 2015-2016 og advanced practitioner i Ericksonian Hypnosis (Milton Erikson betragtes som den moderne hypnoses fader) 2017 gennem Hypnosis Training Academy. Jeg har desuden gennemført kurser i hypnose med børn, mindfulness, ego-state terapi, EFT, Spædbarnsterapi, META-sundhed/META-medicin, EMDR og Aromatouch-teknikken, og jeg er certificeret instruktør i selvhypnose.

Jeg har tidligere i mange år arbejdet som journalist og været glad for det.

Det har været fantastisk spændende at lære om det menneskelige sind og de utrolige ting, vi er i stand til, når vi bruger vores sind rigtigt. Jeg brænder for at udbrede den viden, så mange får chancen for at forstå, at problemer er til for at blive løst, og at man derfor ikke behøver at leve hele sit liv med begrænsninger, der faktisk kan gøres noget ved.

Hypnose er et meget stærkt redskab at bruge i terapi, da det forstærker virkningen af de terapeutiske værktøjer, man i øvrigt anvender. Og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for hvilke problematikker, man kan arbejde med i hypnose.

Jeg har haft klinik i Skive med hypnose, coaching m.v. siden 2012, og jeg håber en dag også at kunne byde dig velkommen – hvis du har brug for mig, altså :-).

https://www.potentialis.dk/

https://www.facebook.com/potentialisdk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *