Livsglæde Nu v/Mona Gransgaard Rasmussen

Jeg blev selv ramt af stress i 2017 og dette fik mig til at tage uddannelsen som stressterapeut. Jeg blev uddannet i Farum af en læge og psykolog i 2018.

Jeg brænder for at hjælpe folk ud af stress, og allerbedst er det hvis jeg kan hjælpe med at forhindre at folk bliver ramt af stress. Stress har store konsekvenser både for den enkelte, familien og for samfundet som helhed. Jeg hjælper folk ud af deres stress på en helhedsorienteret måde via mit stressforløb, hvor jeg støtter og vejleder dig i, hvad stress er og hvordan du bliver stressfri igen så du kan leve det liv du ønsker uden stress

Når vi er stress ramt, har vi svært ved at finde roen, og alt foregår i hovedet. Jeg bruger i min praksis principper fra mindfulness, hvor jeg hjælper dig ned i kroppen igen. Når vores krop er medaktør i vores hverdag, bliver vi også mere skarpe på at tage de rigtige beslutninger, som er gode for os.

Certificeret MBCT instruktør

Mindfulness Based Cognitive Therapy

Hjemmeside: http://livsglædenu.dk/

Facebook: livsglæde nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *