Josephine Agiel-Knudsen

Redox Afbalancering – hvad er det, og hvorfor er det vigtigt?

Jeg er helt optaget af Redox Afbalancering, som har forandret mit liv! Det er en spændende ny tilgang tilsundhed, der giver håb til mennesker, der er syge,eller har elskede familiemedlemmer

, venner eller dyr, der er syge. Jeg oplever øget energi, færre spændinger, er kommet af med kronisk hovedpine, og har mere ro, overskud og glæde i hverdagen.

I min Klinik for Redox Afbalancering og Massage har jeg oplevet mange store forandringer ift bevægelighed, inflammation, hudproblemer og smerte, når redox teknologien er en del af behandlingen.

På messen tilbyder jeg både massage behandlinger, samt vidensdeling om redox signal molekyler og deres rolle i redoxafbalancering og healing. Det handler om at give kroppen et redskab til nemmere at kunne opdage et helbredsmæssigt problem, samt korrigere problemet ved at selv kunne reparere beskadiget celler og væv. Jeg står klar ved standen for at give dig en oplevelse af, hvor hurtigt det kan ske, når cellerne kommunikerer effektivt med hinanden og kroppen kommer ind i redox balance.

Glæder mig til at møde dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *