Ina’s Håndlæsning v/Britt Ina Heindorf Olsen

Ina’s Håndlæsning v/Britt Ina Heindorf Olsen

Jeg er uddannet kiromantiker hos Tahoma, som igen er udlært af sin mor Agma som de fleste enten kender eller har hørt om. Så skelettet jeg bruger i mit arbejde, kommer derfra, men ellers er jeg helt min egen slags håndlæser idet jeg er meget guidet af mine spirituelle guider/evner. Så på messen kan du forvente en smagsprøve af hvad kiromantien kan: Se dine udfordringer du står i nu, din talentpalette samt et par bud på hvad din fremtid bringer.

Jeg er forholdsvis ”ung” udi messe-verdenen idet jeg først tog mod til mig med messer i sommeren 2022, men har allerede nu forelsket mig i denne måde at arbejde på, og glæder mig meget til at komme til spirende forårsmesse hér om kort tid.

For mange år siden startede jeg som clairvoyant da jeg har mange spirituelle energier med mig i vuggegave, men måtte simpelthen holde pause i nogle år, da det blev alt for overvældende at kunne ”mærke” andre menneskers følelser helt ind i sjælen.

Jeg genoptog mit spirituelle arbejde igen for 6-7 år siden da ”trangen” og presset ovenfra bød mig at jeg SKAL arbejde med det spirituelle. Så nu har jeg bl.a. taget uddannelsen som Kiromantiker (håndlæsning) som er mit absolut foretrukne arbejde da jeg elsker faget helt ud i mindste detalje.

 www.inaheindorf.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *