Helle Odder

På min stand
Healing, clairvoyant tolkning i OH-kort, salg af mine bøger (messepris)
Info om regression, kurser og uddannelse.

Helle Odder – regressionsterapeut, healer og forfatter
Jeg har arbejdet med en bred vifte inden for spirituel og alternativ behandling gennem 30 år. Jeg tilbyder regression, healing, kurser, foredrag og uddannelse. Desuden arbejder jeg som forfatter.

Regression / sjælerejse
Jeg har udviklet DUR-terapi
©, hvor du får et fantastisk og unikt indblik i livet mellem livene og det giver mulighed for en stor og dyb spirituel oplevelse, som gør et væsentligt indtryk på de fleste. DUR-terapi er en fantastisk metode til at finde en indre ro, få ny bevidsthed og komme til at føle sig stærk, positiv og handlekraftig. 
”DUR-terapi” © er udviklet af Helle Odder. (DUR – Dyb Universel Regression).

Du kan også vælge at opleve et af dine tidligere liv, hvilket land du boede i, hvad du beskæftigede dig med, osv. Du får også indsigt i din livsopgave og hvad, du kan være opmærksom på for at håndtere hverdagens udfordringer på et lettere måde.

Healing
Healing opleves forskelligt fra person til person, da blokeringer og ubalancer kommer til udtryk på mange måder. Healing er energiarbejde, hvor jeg arbejder ind i afbalancering og forløsning.
Jeg har arbejdet med healing i 30 år og har stor erfaring i at forløse traumer, lindre fysiske smerter og rense/afbalancere krop og sind. Ud over healingen får du ideer/redskaber med hjem, så du selv kan understøtte healingsforløbet.

OH-kort
OH-kort er et sæt kort, som består af 88 ord og 88 billeder. Man trækker kort som svar på et spørgsmål. Jeg tolker ud fra ord, billeder, farver, symboler og hvad, der clairvoyant kommer frem.

Kurser
– personlig udvikling
– uddannelse
Der er dagskurser og internat med overnatning.
Forfatter
Jeg har skrevet og udgivet 4 bøger om spirituelle emner, og jeg har udgivet guidede meditationer.

TV
I efteråret 2016 medvirkede jeg i TV-serien  “Det mystiske Danmark” med Puk Elgård på TV2. I udsendelsen følger man Anja, som har svær OCD/angst. Puk tager Anja med til en regressionsterapi hos mig. Terapien giver Anja et helt nyt perspektiv, så hun kommer af med sin OCD på én session.

www.helleodder.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *