Harmoniens Hus

Vi er 3 kvinder, Birgit, Stine og Dorthe, som brænder for at hjælpe andre. Vi arbejder med Livsdesign og doTERRA olier. Vi bruger de essentielle olier til at støtte og hjælpe os i vores hverdag og i at gå efter vores ønsker for fremtiden.
Livsdesign og skyggearbejde er en metode til at coache, hvor der tages udgangspunkt i dine kerneværdier, så du kommer til at leve det liv, du drømmer om. Igennem coaching bliver der arbejdet med dine skyggesider, og for at hjælpe og støtte dig i det, kan der anvendes essentielle olier.
Vi tilbyder forskellige behandlinger på standen:
Birgit – Håndmassage med æteriske olier
Stine – Kranio Sakral terapi
Dorthe – Klangmassage

https://www.facebook.com/harmonienshus/

Birgit Juhl Vestergaard:
Jeg har i mange år haft en travl hverdag i IT-branchen, hvor jeg også har været stressramt af 2 omgange.

Det har fået mig til at indse at jeg måtte passe bedre på mig selv, når ingen andre gør det og i den sammenhæng, kom jeg i kontakt med den alternative behandling, som jeg sideløbende, så har uddannet mig i.

Jeg har bl.a. taget følgende kurser og uddannelser, som jeg bruger i mine terapi sessioner enten alene eller i kombination.

• Certified Life & Business Coach 
• Livsdesign og skyggecoach
• Kostvejleder med adfærdsdesign og nudging som speciale
• RAB godkendt KranioSakral Terapeut
• Acces Bars/energiterapi herunder test og afbalancering af dine chakra vha æteriske olier og krystaller.
• Reiki Healing

Hvad kan jeg hjælpe dig med ?

Har du et fysisk problem, så kan jeg hjælpe dig godt på vej enten via manuel terapi – eller vi kan forsøge at finde den underliggende årsag via dit sind og sjæl dvs. coaching

For mig er det ekstremt vigtigt at krop, sind og sjæl hænger sammen, og at du passer godt på dig selv, så du også kan hjælpe andre fx dine børn

Du udnytter ikke dit fulde potentiale i dit parforhold, hvis du ikke også har fokus på din sundhed, mens du jo heller ikke har et balanceret privatliv, hvis alt fokus ligger i dit arbejde.

Vi har 8 områder i vores liv, hvor vi kan have brug for coaching/sparring og det vil jeg gerne hjælpe dig med, så du får et nogenlunde balanceret forhold på alle livsområder

https://www.facebook.com/BirgitVestergaardCoaching


Stine Nielsen:
Jeg har prøvet rigtig mange ting i mit liv og taget en del forskellige uddannelser, men det falder hele tiden tilbage til “Hjælpe andre med at få det liv, som de drømmer om”.

De senere år er jeg uddannet stress coach, livsdesign- og skygge coach samt Sundheds- og kostvejleder. Jeg arbejder med kvinder i alderen 30 til 55 år, som ønsker at få et liv med plads til dem selv, hvor deres selvværd er i top, og de oplever en kraftig forbedret livskvalitet.
Det jeg konkret hjælper til med er, at sige fra og forstå den respons det giver, at få jordforbindelse, så du kommer fra hovedet ned i kroppen, og lære dig selv at kende helt ned i mindste detalje, så du kender dine kerneværdier og din drøm for livet. Når først du kender dig selv, ved du også, hvor du skal sætte ind for netop at opnå din drøm, og du vil få værktøjer til at gennemføre dette.

Jeg arbejder også som kranio sakral terapeut, og det er netop det at inddrage på krop, sind og sjæl, som betyder du oplever en kæmpe forvandling af dig selv. Dine smerter vil forsvinde, dit selvværd vil blive styrket, og så vil du leve et sundt liv lige efter din drøm.

Mine klienter siger “uanset hvilket problem jeg kommer med, så har Stine altid en anden måde at se det på, som giver mig mulighed for at udvikle mig således, at det kun bliver til en udfordring. Stine har en fantastisk evne til altid at kunne se ting fra mange sider, og så ved hun altid, hvad jeg snakker om uanset, hvad det drejer sig om”.
Der er ingen på mine forløb eller til mine 1:1 coaching, der kommer med før vi har haft en snak – er vi et match, så bliver det en fantastisk rejse.

www.stineshus.dk


Dorthe Lillevang:
Jeg har nogle uddannelser bag mig, så som croupier i Black Jack og amerikansk Roulette, en del af medicinstudiet og SOSU-assistent. Jeg arbejder som SOSU-assistent, og jeg nyder at arbejde med mennesker. For ni år siden valgte jeg at blive netværksplejemor for mine to niecer, og det har givet mig en indsigt, men også noget tid til at fordybe mig i min personlige udvikling.

Da jeg var 25 år fortalte en mand mig, at når jeg en dag skulle hjælpe folk, var det ikke så meget en medicinsk behandling, som det at jeg lagde en hånd på ”patienten”, som hjalp vedkommende. Så i 2017 valgte jeg at uddanne mig til Energy Flow Healer og Angel Card Guide.

Siden da er der kommet flere kurser og uddannelser til for, at jeg kan hjælpe dig og andre, fx Klangmassør, NADA, Indisk fodmassage med Thai stik, Indisk chakra hovedmassage terapi, livsdesign og skyggecoach, Inner Child Healing Instructor, Hjertehealing mm.

Jeg har hele mit liv hjulpet andre, coachet, guidet, vejledt og rådgivet dem, og jeg elsker det. Og derfor var der ikke nogen betænkningstid, da jeg blev spurgt, om jeg ville hjælpe mine to niecer.


Jeg er en glad og positiv kvinde, som har let til smil og latter, og i enhver situation kan finde noget positivt at sige. Jeg har for mange år siden valgt, at jeg ikke vil være offer, og jeg arbejder på at få andre ud af offerrollen. Jeg mener, at der er en læring i alle livets udfordringer, også selvom det er svært at føle i øjeblikket.

Min skønne pavillon har jeg indrettet til klinik med briks, stole og bord, der er fyldt med krystaller og andre spirituelle værktøjer, som jeg bruger i mine behandlinger og samtaler.

Jeg nyder naturens ro og at observere dyrene, og når jeg sidder her i min pavillon ser jeg fugle, sommerfugle, bier mm.
Jeg bruger naturen til at skabe indre ro og mærke nuets kraft. Og naturen indgår i mine sessioner.

 https://www.facebook.com/spiritofharmony.Lillevang/


Vore tanker styrer vores følelser, vores følelser styrer vores handlinger, som skaber vores resultater.

Det vi sender ud, kommer tilbage, da lige tiltrækker lige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *