Blomstermanden Johnny Haugaard

Vi har en ekstra overraskelse, nemlig besøg af blomstermanden,

Jeg hedder Johnny Haugaard. Jeg elsker at skabe og glæde mennsker på min vej. Jeg laver mad, blomsterkunst, naturkunst, kursus. Og meget mere

Jeg kommer og kreerer lidt for jer på messen

Hvornår? Ja det er overraskelsen

Eventyrligt blomsterunivers af Johnny Haugaard

Danmarks vildeste forårsudstilling i Thy

Thy er kendt for sin vilde natur, men i april bliver det alligevel lige lidt videre, når natur- og blomsterkunstneren, Johnny Haugaard, gæster Nationalpark Thy for at skabe ”Danmarks vildeste forårsudstilling i Thy.”

Den gamle auktionshal i Hurup, ved Hotel Thinggaard, bliver forvandlet til et 6000 kvm stort, spændende og inspirerende blomsterparadis under temaet ”Naturens stemme og håb,” hvor han fylder rammerne i det vilde Thy og rå Vesterhav ud og skaber Danmarks vildeste forårsudstilling.  Her vil du kunne opleve et forunderligt og eventyrligt blomsterunivers, bygget op af elementer fra forårets kommen. 

3 smukke værker i det vilde Thy

Blomstermanden laver foruden hovedudstillingen, 3 individuelle smukke vilde værker ved Hanstholm fyr, i Agger ved de sorte huse samt på landingspladsen i Stenbjerg. Kreationerne er placeret på nogle af Thys smukkeste steder. Johnnys Thykreationer er gratis at besøge, og er virkelig et besøg værd.

Udstillingen åbner 4. april og løber frem til 24. april

http://www.johnnyhaugaard.dk/

https://www.facebook.com/blomstermandensvenner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *